Acasă Timp liber Cât costă o decolorare la salon?

Cât costă o decolorare la salon?

0
2618
decolorare la salon

Fie că ai încercat deja să iți decolorezi parul acasă cu produse cumpărate din magazin și nu a ieșit ceea ce iți doreai sau nu ai încercat încă dar te interesează subiectul, în articolul de astăzi vei afla toate informațiile de care ai nevoie referitor la decolorarea părului la salon.

Vom detalia în cele ce urmează cât costă o decolorare la salon dar și motivul pentru care există o diferență atât de mare intre prețul unui produs de vopsit de pe piață și prețul de la salon, unde se folosește vopsea profesională.

Cât costă să îți decolorezi părul la salon?

Indiferent că vorbim strict despre decolorarea părului sau despre orice alt serviciu de înfrumusețare la coafor, un lucru este destul de clar: câte saloane, atâtea costuri diferite. 

Citeste si: Care este cel mai bun acid hialuronic și cât costă? | Cât costă o epilare definitivă, ce presupune, avantaje și dezavantaje | Cât costă o albire dentară profesională? | Cât costă un transplant de păr?

În continuarea articolului vom dezvolta subiectul, însă deocamdată, iți prezentam concluziile noastre în ceea ce privește costul posibil al unei proceduri de decolorare la salon. 

Ținând cont de criteriile pe care le vom enumera mai departe dar și de faptul că estimarea finală de preț ți-o poate oferi doar stilistul care se vă ocupa de părul tău, pentru a îți face o idee generală, iată la ce te poți aștepta în ceea ce privește costul acestui serviciu de înfrumusețare:

Daca vorbim despre un salon micuț, eventual într-un oraș mic te poți așteptă să plătești intre 100 și 250 de lei pentru o decolorare. În cazul unui salon mai extravagant, sau unde lucrează stiliști renumiți, de regulă prețurile încep de la 300 de lei și se pot ridica chiar până la 700 lei.

Așadar, vine natural întrebarea următoare:

 În funcție de ce criterii se stabilește prețul pentru decolorare la salon?

În primul rand, este relevant în ce oraș se află salonul unde vrei să iți faci decolorarea. Bineînțeles că în București, în general preturile sunt mai ridicate decât cele din orașe mult mai mici. Acest lucru este valabil pentru orice fel de serviciu. Apoi, cântărește la fel de mult poziționarea geografică. Dacă salonul este situat într-o zonă centrală și eventual are și un renume, costurile vor fi desigur, mai mari. Cu cât mai dotat este în ceea ce privește aparatura și produsele folosite dar și condițiile oferite clienților, cu atât va crește prețul serviciilor furnizate.

Dincolo de aceste aspecte generale, ar mai fi și detalii precum particularitățile tipului de par, lungimea și densitatea acestuia. Și am ajuns astfel la întrebarea pe care foarte multe persoane și-o pun:

De unde vine diferența între prețul produselor de vopsit din magazin și prețul de la salon

Discrepanța între prețul unei vopsele cumpărată din magazin și prețul de la salon pentru un vopsit sau decolorat profesionist se naște tocmai din maniera în care este aplicat produsul dar la fel de mult face diferența și calitatea produselor de colorare.

Vopseaua din comerț este generică, însă un salon realmente professionist va dispune de produse profesionale, create pentru a satisface nevoi diferite. Vorbeam mai sus de particularitățile fiecărui tip de păr. Ei bine, tocmai pentru că fiecare tip de par este diferit, un stilist bun trebuie să știe să determine caracteristicile acestuia și să aplice produsul de colorare potrivit în funcție de ele. 

Aceste caracteristici pot fi culoarea naturală și eventualele reflexe, pigmenții deja existenți, densitatea și grosimea firului de par, permeabilitatea, textura și elesticitatea acestuia dar și starea generală. Iată de unde vine diferența de preț. 

Un păr scurt, deteriorat, rar, de o culoare naturală închisă va necesita un anumit tp de îngrijire și o anumită cantitate de produs pentru declolorare sau vopsit, în timp ce un par cu alte particularități poate avea nevoi complet diferite. 

Apoi ar mai fi de menționat durata alocată procedurii. Cu cât parul este mai închis la culoare, cu cât este mai lung și mai des, cu atât va dura mai mult procedura de decolorare. Dacă te încadrezi în categoria persoanelor cu un astfel de par, pregătește-te să iți petreci câteva ore bune la salon. Sunt și situații în care parul este deteriorat, casant și din acest motiv, procesul se întinde pe mai multe zile, intervențiile având loc pe etape.

Ca și concluzie, pentru a iți face viața mai ușoară, ar fi indicat ca înainte de a te decide asupra salonului la care să iți faci o programare, să arunci o privire pe site-ul acestuia. Majoritatea saloanelor au trecute preturile pentru fiecare serviciu oferit, în funcție de lungimea părului. Dacă vrei să afli mai multe, poți lua legătura chiar cu stilistul care te interesează și astfel vei putea să îi oferi detalii despre tipul tău  de par pentru a primi o estimare de preț cât mai exactă.

Deasemenea am găsit și 2 vopsele de par cu review-uri foarte bune și foarte recomandate pe care le poți găsi online pe site-ul Emag, de la L’Oreal sau de la Syoss.

Citește și: Care este cel mai bun acid hialuronic și cât costă? | Cât costă o epilare definitivă, ce presupune, avantaje și dezavantaje | Cât costă o albire dentară profesională? | Cât costă un transplant de păr?

Sursa foto: freepik.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.