Cel mai bun laptop de Gaming în 2021

3
1372
Cel mai bun laptop de Gaming

Cel mai bun laptop de gaming sau cele mai bune laptopuri disponibile în 2021 vin în foarte multe forme și pentru foarte multe categorii de bugete. Deși un laptop de peste 20.000 Lei poate oferi cele mai bune rezultate în materie de grafică. performanță, răcire și o experiență de gaming de top în 2021, prețul depășește bugetul pentru majoritatea celor care iubim acest hobby.

Din fericire, cel mai bun laptop de gaming în 2021 nu este neapărat și ceea ce avem nevoie pentru a ne juca jocurile favorite. Există foarte multe variante și modele de buget mai redus care includ piese de top precum Nvidia GeForce GTX sau RTX, adică plăci video care garantează continuitate și calitate. Desigur, vei putea alege și laptopuri cu rezoluții de 1080p, dar și de 4K dacă îți permiți acest lucru.

Pentru a te ajuta să decizi care este cel mai bun laptop de gaming în 2021, am creat un mic top al câtorva modele de laptopuri despre care ne-am documentat riguros și despre care am concluzionat că merită achiziționate. Am inclus aici și variante pentru cei cu putere financiară mai mare, dar și pentru buzunare mai mici dar dornice de un gaming de calitate. Înainte de orice, iată câteva sfaturi rapide:

Sfaturi rapide pentru cumpărarea unui laptop de gaming 2021

 • Acordă atenție mai multă pentru GPU. Placa Video este esențială în orice activitate de gaming intensă. Acestea nu pot fi îmbunătățite, iar dacă vei face alegerea potrivită, te vei putea baza pe ea ani întregi.
 • Poți face alte upgrade-uri. Chiar dacă vorbim despre cel mai bun laptop de gaming, și acesta poate fi îmbunătățit. Deși nu vei putea face acest lucru pentru placa video sau procesor, memoria RAM poate fi schimbată cu una mai buna, spațiul de stocare, etc.
 • Pregătește-te să ai parte de baterie puțină atunci când nu ești conectat la priză. Sunt laptopuri puternice cu piese puternice ce au nevoie de multă energie pentru a funcționa. Cel mai probabil, acestea au durată de viață pe baterie de mai puțin de 8 ore.

Laptop Gaming MSI GE66 RAIDER

GE66 Raider este echipat cu un Intel Core i9-10980HK, o placă video de la Nvidia GeForce RTX 2080 Super Max-Q, un Display de 15.6 inch și o rezoluție de 1920×1080 la 300 Hz.

Puncte Forte:

 • Un laptop de gaming care oferă o experiență incredibilă în orice joc
 • Display-ul de 300 Hz nu te va lăsa să te mai întorci niciodată la 144hz sau chiar 60hz
 • Bară led cu un design foarte atractiv
 • Construit să reziste

Puncte slabe:

 • Sistemul audio nu este tocmai cel mai bun atunci când nu ești pe căști
 • Tastele au distanțe destul de mici între ele.

MSI GE66 Raider este un laptop de gaming, dar acest lucru este deja evident datorită barei led uriașe din partea frontală a acestuia. Arată agresiv atât la aspect, dar și la componente. Performanța acestui laptop este echivalentă cu cea din campionatele de e-sports de League of Legends și Overwatch mulțumită celor 300 Hz.

Nu este foarte subțire, dar nici atât de bulky încât să nu poată fi luat la un campionat organizat local.

ASUS ROG Zephyrus G14

Cunoscut și ca cel mai bun laptop de gaming din categoria lui de greutate, ROG Zephyrus G14 poate ocupa ușor locul de cel mai subțire și ușor laptop de gaming din această categorie.

Procesor AMD Ryzen 4900HS, Placă video Nvidia GeForce RTX 2060 Max-Q, Display de 14 inch cu rezoluție de 1920×1080 la 120Hz

Puncte forte

 • Arată incredibil de bine și este foarte plăcut la atingere sau aspect.
 • Foarte bune performanțe datorită procesorului AMD Ryzen 4900 HS
 • Tastatură foarte confortabilă

Puncte slabe

 • Nu are webcam
 • Unii clienți remarcă ușoare zgomote la ventilator atunci când laptopul nu este folosit intens.

Zephyrus G14 a fost special proiectat pentru cei care vor să aibă libertatea de a se juca oriunde merg sau călătoresc. Datorită calității de pe GPU și CPU, gaming-ul ajunge și el al un nivel satisfăcător. Este adevărat că nu va fi cel mai puternic laptop de gaming de pe piață, dar îl recomandăm cu toată inima.

În mod surprinzător, pentru un laptop de gaming 2021, bateria este destul de longevivă și vei avea destule ore de joc chiar și fără o sursă de curent. Așa cum spuneam și la început, ventilatorul tinde să pornească cu un zgomot ușor sesizabil atunci când laptopul stă în stand-by.

Cel mai bun laptop de gaming 2021 – Acer Nitro 5

Cel mai bun laptop de gaming de buget pentru toate buzunarele. Vedeta listei noastre, dar și unul dintre laptopurile care este cel mai cumpărat de cei care au nevoie de o experiență de gaming în viața lor deși acesta este doar un hobby.

Procesor AMD Ryzen 5 4600U cu o placă video Nvidia GeForce GTX 1650, Display de 15.6 inch la o rezoluție de 1920×1080.

Puncte forte

 • Preț extrem de avantajos
 • Tastatură confortabilă
 • Webcam excelent

Puncte slabe

 • Display mediocru

Dacă ai un buget limitat pentru viitorul tău laptop de gaming 2021, aceasta este soluția perfectă. La doar aproximativ 5000 Lei, vei primi o multitudine de avantaje și piese hardware extrem de valoroase. Laptopul are capacitatea de a supraviețui chiar și 11 ore doar pe baterie.

ASUS Rog Strix Scar 17 G732

De la început, pentru bugetul relativ crescut vei primi procesor Intel Core i9-10980HK, o placă video Nvidia GeForce RTX 2080 Super care alimentează graficile jocurilor ce vor rula pe un ecran de 17.3 inch la o rezoluție de 1920×1080 în 300 Hz. Surpriza cea mare este greutatea de doar 2.9 kg.

Puncte forte

 • Display cu refresh rate de 300 Hz
 • Performanță de gaming de ultimă generație
 • Iluminare led exterioară

Puncte slabe

 • Lipsa webcam-ului

Pentru a te simți ca la campionatul mondial de e-sports, vei avea nevoie de un ecran foarte rapid, lucru pe care îl vei primi după ce vei achita suma de aproximativ 14.000 Lei pentru acest laptop. Ecranul de 300 Hz merge impecabil.

Dacă ai de gând să începi un program de streaming online, sigur vei avea și de webcam deoarece acesta lipsește.

Concluzie

Cel mai bun laptop de gaming 2021 este acela care îți satisface toate nevoile pe care le ai. Un gaming de calitate poate fi obținut cu un buget mare, dar și cu unul redus. Cu absolut fiecare dintre aceste laptopuri vei putea juca majoritatea jocurilor noi și nu te vor dezamăgi pentru mulți ani.

Alege cu grijă și ne vedem în Queue!

Surse: emag.ro | flanco.ro

Îţi recomandăm şi: Cel mai bun espressor | Cel mai bun dezumidificator

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.