Cât costă criptomoneda Elrond EGLD?

0
1534
Cat costă criptomoneda Elrond EGLD?

Numele nu oferă niciun indiciu conform căruia am vorbi astăzi despre o companie românească. În ciuda aparențelor, Elrond EGLD a fost dezvoltată cu origini și rădăcini în România. Este mai mult decât o monedă și un produs de software complex care implică tehnologii blockchain care a ajuns în topul celor mai bune din lume. 

În acest articol stabilim cât costă o monedă Elrond EGLD, dar vorbim și despre cum o afacere din România a ajuns printre cele mai tari produse de blockchain din lume. 

Ce este Elrond EGLD și cine a dezvoltat moneda?

Elrond EGLD este o minune tehnologică atât pentru români, cât și pentru piața mondială. Este reprezentată atât de o monedă virtuala(criptomonedă), cât și de o rețea de blockchain care are niște performanțe incredibile. Să o luăm cu începutul. Elrond EGLD are centrul de comandă în România, Sibiu și este la bază o rețea de blockchain care a ajuns în topul primelor 50 de astfel de tehnologii din lume. 

Impresionant este faptul că Elrond EGLD s-a dezvoltat foarte repede și a câștigat popularitate extrem de rapid datorită eficienței de procesare a calculelor. Ca să putem pune în balanță de ce Elrond EGLD și-a mărit de 5 ori valoarea în doar 5 luni, viteza de procesare a EGLD este de 100.000 de tranzacții ce pot fi procesate în fiecare secundă. 

Pentru a pune în perspectivă aceste numere, celebra rețea de blockchain Ethereum (ETH 1.0) are o capacitate de procesare a tranzacțiilor de doar 40 pe secundă. Mai mult decât atât, fiecare tranzacție are și un cost. În cazul unei rețele deja existente, costul poate ajunge la 30 de dolari pentru procesarea unei tranzacții, iar aici se vede adevărata diferență și motivul pentru care Elrond EGLD are foarte mult potențial. 

Viteza este de 100.000 de tranzacții, dar costul este de 0.1 dolari per tranzacție. Astfel, cât costă moneda Elrond EGLD? În luna aprilie 2021, moneda avea deja o ascensiune de 6 luni de zile care a dus prețul acesteia de la 10 dolari la aproape 240. În prezent, la sfârșitul lunii noiemberie, prețul pentru Elrond EGLD este de 400 dolari.

Consideri că ești deja pregătit să cumperi Elrond $EGLD? Cumpără acum de pe:

Cat costă criptomoneda Elrond EGLD?

De ce merită să investești în Elrond EGLD?

Judecând după această creștere a valorii unei monede a celor de la Elrond, probabil de întrebi dacă merită să adaugi în portofoliul tău câteva monede pentru că potențialul este imens. Îți vom da noi câteva motive care să te pună pe gânduri și care să îți dea motive pentru a te uita în bugetul de investiții.

Investitorii în EGLD – Dacă ai nevoie de un motivant pentru a-ți investi banii în Elrond EGLD, poți arunca o privire la lista de investitori care au pus. În acest moment, pe lista celor care au finanțat și investit bani în compania românească sunt: Electric Capital, NGC Fund sau Binance Labs. În luna Februarie eram martori la un nivel de capital de peste 1 miliard de dolari al companiei Elrond EGLD.

EGLD este inspirație pentru alții – Un software performant nu avea cum să fie decât și unul foarte curat, sigur sau de viitor. Datorită acestor indici, foarte multe companii deja au adoptat rețeaua Elrond pentru a putea lansa produse noi și programe software.

Poate fi o soluție pentru companiile mari – Fiind un produs premium care s-a dovedit a fi mult mai performant decât majoritatea rețelelor blockchain prezente deja în piața mondială, acesta ar putea fi foarte repede adoptat și introdus și în sistemul intern al companiilor economie din topul global. Tesla sau Apple sunt exemple deloc exagerate ce ar avea de beneficiat în urma implementării sistemului Elrond în infrastructura internă.

Cum cumperi Elrond pentru dobânda oferită după un an?

Da, există un bonus pe care îl poți primi dacă te hotărăști să cumperi mai mult de 10 Elrond. După un an de zile ți se va acorda o dobândă, dar pentru a o putea obține va trebui să respecți câteva condiții. Cei 10 Elrond nu pot fi vânduți, iar prețul este sigur de cel puțin 1500 de dolari. Dobânda este oferită numai după un an de zile deci poți interpreta această achiziție ca fiind o investiție pe termen lung.

Platformele pe care ți le recomandăm pentru a cumpăra Elrond, dar și alte criptomonede sunt Maiar sau Binance deși mai există și altele la fel de recomandate. 

În primă fază, tranzacția va trebui efectuată cu ajutorul banilor din contul bancar. Așadar, vei avea nevoie de un cont bancar prin care să poți cumpăra cu ajutorul unui card bancar. Pentru a putea reduce cât de mult taxele de achiziție, Elrond va putea fi achiziționat cu Euro sau cu Bitcoin. 

Deci un proces de cumpărare Elrond poate arăta astfel: Creare cont -> Adaugi bani in Euro -> Cumperi EGLD (Elrond) sau Adaugi bani in Euro -> Ii convertesti in USDT -> Cumperi EGLD cu USDT.

Mai multe informații despre cât costă Bitcoin sau alte informații despre Bitcoin poți vedea în următorul articol: Cât costă un Bitcoin?

Cat costă criptomoneda Elrond EGLD?

Aplicația Maiar

Maiar este o aplicație pentru telefonul mobil creată tot de către echipa de la Elrond special pentru a ține în siguranță monedele cumpărate de către utilizatori. EGLD poate fi stocat acolo în contul propriu. 

Consideri că ești deja pregătit să cumperi Elrond $EGLD? Cumpără acum de pe:

Concluzie

Vom reveni cu mai multe detalii despre acest subiect, iar până atunci, nu uita că investițiile în monede virtuale trebuie făcute doar cu bani care nu afectează calitatea vieții tale și care de la început sunt bani care pot fi pierduți riscul fiind unul asumat.

Citește și: Cât costă să investești la bursă? | Cât costă o franciză?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.