Ce este Maiar Exchange și Cum Poți Genera și tu MEX?

0
1110

Vrem ca acest articol să poată fi înțeles chiar și de către un utilizator care nu a accesat niciodată un exchange de criptomonede sau nu a auzit nici măcar o dată de Elrond. Așadar, chiar dacă nu tranzacționezi monede sau pur și simplu vrei să afli de ce Maiar Exchange a fost atât de așteptat la lansare, te invit să citești mai joc toate detaliile despre poate cel mai rapid exchange din lume și despre cum poți genera MEX.

Ce este Maiar Exchange?

Maiar Exchange este noul exchange lansat pentru platforma Maiar. Maiar este aplicația de wallet dedicată a celor de la Elrond. Deci înțelegi de ce ar trebui să mergem puțin înapoi înainte de a-ți oferi informații directe despre Maiar Exchange. Probabil știi deja că EGLD este criptomoneda guvernată de către blockchain-ul celor de la Elrond. Un blockchain care este capabil să proceseze tranzacții de câteva zeci de ori mai repede decât cel de la Bitcoin.

Acesta este și motivul pentru care EGLD a ajuns să fie una dintre cele mai valoroase monede in lume și motivul pentru care anul trecut a reușit să atingă un preț maxim de peste 500 USD per monedă. Aplicația dedicată a companiei Elrond este Maiar și prin intermediul acesteia poți cumpăra EGLD, stoca EGLD și se comporta ca un wallet extrem de eficient.

Anul trecut, în 2021, Elrond a lansat Maiar Exchange, propriul exchange al companiei, veste care a oferit un boost imens prețului monedei EGLD. Mai mult decât atât, acest exchange ar putea fi unul dintre cele mai eficiente din lume. Tot ce are nevoie în prezent este de a fi stabilizat și de a fi adoptat de cât mai multe companii.

Cumpără acum eGold (EGLD) de pe Maiar și primești $10 bonus în EGLD la prima achiziție:

Ce este MEX?

MEX este moneda principală a exchange-ului și a fost oferită la lansarea Maiar Exchange numai deținătorilor de EGLD. Totuși, erai obligat să deții EGLD numai în Maiar wallet app, iar tot EGLD-ul ar fi trebuit ținut la staking. Deci dacă aveai 500 EGLD în Binance, nici măcar 1 MEX nu ți-ar fi fost acordat. La momentul lansării, MEX-ul nu a fost acordat acestor utilizatori tot deodată. Din luna aprilie până în luna Iulie a existat o perioadă de 12 săptămâni în care cei care aveau EGLD, ar fi primit săptămânal un procent.

  • Saptamana 1: 201,600,000 MEX distribuiți
  • Saptamana 2: 151,200,000 MEX distribuiți
  • Saptamana 3: 100,800,000 MEX distribuiți
  • Saptamana 4: 50,400,000 MEX distribuiți
  • Saptamana 5: 25,200,000 MEX distribuiți
  • Saptamana 6: 20,160,000 MEX distribuiți
  • Saptamana 7: 15,120,000 MEX distribuiți
  • Saptamana 8: 10,080,000 MEX distribuiți
  • Saptamana 9-12: 7,560,000 MEX distribuiți

Cam așa arăta schema de distribuție a monedei MEX. Așadar, MEX nu este altceva decât combustibilul care alimentează acest exchange și este obținut numai de către cei care participă la buna lui funcționare. Dar Maiar Exchange mai are și alte funcții.

Cumpără acum eGold (EGLD) de pe Maiar și primești $10 bonus în EGLD la prima achiziție:

Inovația Maiar Exchange

Maiar Exchange este o adevărată revoluție a tehnologiei blockchain. Deși este la început, viitorul acestei companii, dar și a monedei EGLD este uriaș. Vorbeam despre viteza de procesare a tranzacțiilor din Maiar Exchange. Ceea ce este wow la acest exchange este faptul că a fost construit tot pe blockchain-ul Elrond. Acesta are 3200 de noduri și poate procesa 5400 de tranzacții pe secundă, per nod. Comparativ cu Bitcoin care este o tehnologie deja veche care poate procesa doar 7 tranzacții pe secundă.

Swapping – Swappingul este un fel de trading sau convert așa cum îl găsești pe Binance. Singura diferență este că pe Maiar vei putea schimba monede între ele la o viteză extrem de mare. Acest lucru se întâmplă deoarece totul ar eloc în interiorul Maiar, în Liquidity Pool.

Liquidity Pool – Cel mai simplu, este o rezervă de resurse folosite numai pentru schimbul dintre monede. Dacă vrei să schimbi EGLD în MEX sau orice altă monedă disponibilă pe exchange, acest proces va fi făcut în liquidity pool. Aceste resurse provin tot ce la utilizatori care au monede la staking, deci și aceștia vor primi un comision.

Farming – Nu uita că toate acestea au loc în interiorul sistemului Maiar Exchange. Farmingul este altă oportunitate pentru utilizatori de a putea folosi monede pentru liquidity pool. Practic, un fel de staking pentru care ești recompensat în MEX.

Ce este Maiar Launchpad?

Maiar Launchpad este practic blueprint-ul sau schița cu toate detaliile de care ai nevoie pentru a construi un proiect cu ajutorul tehnologiei Elrond. Practic, dacă vrei să începi un proiect pe blockchain, compania îți oferă posibilitatea de a-ți lansa proiectul folosind tehnologia pe care ei au dezvoltat-o. Maiar Launchpad este foarte bine denumit de către CEO-ul Elrond Beniamin Mincu, un incubator de proiecte care folosesc tehnologie Elrond.

Numărul de proiecte va crește, ecosistemul Elrond va crește, iar valoarea EGLD nu poate fi decât în creștere.

Cumpără acum eGold (EGLD) de pe Maiar și primești $10 bonus în EGLD la prima achiziție:

Concluzie

Deci, dacă vrei să cumperi EGLD, fii sigur că vei face acest lucru prin Maiar și nu prin alte exchange-uri. Nu că nu ar fi corect, dar cine știe ce beneficii mai ai dacă vei fi parte din ecosistemul Elrond.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.