Cât costă un Ethereum (ETH)?

0
624

Există deja un tată suprem al tuturor monedelor, dar un număr egal de oameni vorbește la fel de mult și despre inovația pe care a adus-o sistemul de blockchain de la Ethereum. Știai că majoritatea proiectelor de succes sunt construite pe infrastructura de la Ethereum? De aceea vedem cum majoritatea experților apreciază proiecte precum Bitcoin pentru că sunt un store of value, dar și Ethereum pentru că este inovația sistemului.

Astăzi află împreună cât costă un Ethereum, ce este Ethereum și cum poți și tu să cumperi această monedă dacă vrei să investești în ceva ce cu siguranță nu își va pierde valoarea.

Ce este Ethereum?

Ethereum este un software care a fost creat cu ajutorul tehnologiei Blockchain. Motivul pentru care Ethereum este atât de cunoscut este faptul că a deschis o poartă pentru alte proiecte ce își pot crea aplicațiile sau magazinele folosind infrastructura Ethereum. Mai mult decât atât, rețeaua Ethereum poate fi folosită și pentru efectuarea de plăți. Folosind acest sistem, vei putea să creezi aplicații de orice fel și vei putea să garantezi siguranța tranzacțiilor cu ajutorul cunoscutelor smart contracts. Ce sunt aceste contracte? Sunt metode 100% sigure de a transfera resurse de la un utilizatori la altul.

În cuvinte mai simple, acesta este și unul dintre cele mai importante principii ale tehnologiei Blockchain. Nu poți fi păcălit. Dacă vrei să cumperi ceva, ești 100% sigur că vei primi acel lucru.

Folosește codul S7AFRUQH sau apasă pe butonul de mai jos sau scanează codul QR pentru a te inregistra, vei primi 5% reducere la fiecare tranzacție:

Cât valorează un Ethereum în raport cu Bitcoin?

Știm foarte bine că prețul majorității monedelor care se află acum în piață variază extrem de mult în funcție de cerere și ofertă și de cât de mari sunt acești indicatori. Dar există totuși un semnal care le face pe toate să crească sau să scadă, inclusiv Ethereum. Bitcoin este singura monedă care nu este deținută de nimeni ca și companie, deci nu poate fi închisă sau manipulată de cineva ca și patronat. Având și un număr limitat de monede, o face să fie cea mai valoroasă monedă existentă. 

Atunci când cea mai valoroasă monedă din lume scade în preț sau crește, este evident că acesta este un semnal că piața este în creștere, iar majoritatea investitorilor mici și mari încep să pompeze bani în rețea.

Diferența dintre Bitcoin și Ethereum este de utilitate. Sunt două monede diferite construite pentru două scopuri complet diferite. Bitcoin este construită pe blockchain, cu scopul de a da startul acestui sistem și de a introduce pe glob o nouă modalitate de tranzacționare, cu o monedă nouă. Ethereum este construit cu propriul sistem de blockchain pentru a regulariza într-un fel sau altul modul de tranzacționare impunând reguli și restricții.

Ethereum – Virtual Money – Cryptocurrency – 3D Rendering

De unde pot cumpăra Ethereum?

Pentru a cumpăra Ethereum, ai nevoie de un cont pe o platformă de tranzacționare care funcționează cu ajutorul sistemului blockchain. Probabil vei mai auzi în stânga și în dreapta că ai nevoie și de un portofel sau un wallet special pentru criptomonede. Acest lucru nu este necesar deoarece exchange-urile de tranzacționare îți oferă posibilitatea să îți ții monedele direct la ele pe platformă.

Una dintre cele mai cunoscute platforme de tranzacționare și de unde poți cumpăra Ethereum este Bitcoin. Pașii pentru a face acest lucru sunt explicați mai jos, dar înainte de a trece la cum cumpăr Ethereum, este important să îți creezi un cont de Binance și să îl și activezi. Este un simplu proces KYC, deci trimiterea unui document nu ar trebui să îți pună probleme. Iată cum cumperi Ethereum de pe Binance:

  1. Trebuie să te loghezi în contul tău de pe Binance folosind adresa de email și parola pe care le-ai folosit atunci când te-ai înregistrat. Vei primi un mesaj pe telefon, cu un cod. Acesta trebuie scris în câmpul de pe Binance
  2. În meniul din stânga sus, există un buton care se numește Buy Crypto. De acolo vei putea să cumperi orice monedă existentă folosind mai multe metode și monede în circulație.
  3. Va trebui să alegi una dintre metodele prin care să cumperi Ethereum. Dacă ești începător, sfatul nostru este să folosești un card bancar. 
  4. De aici, nu trebuie decât să îți adaugi informațiile cardului și să urmezi instrucțiunile și pașii pe care ți-i oferă platforma Binance
  5. Cardul tău va fi adăugat și nu mai trebuie să faci altceva decât să confirmi tranzacția. 

De obicei, procesarea acesteia poate fi făcută instantaneu sau este nevoie de ceva timp. De obicei, tranzacțiile prin care cumperi crypto cu cardul bancar sunt procesate pe loc în mai puțin de un minut.

Cât valorează acum un Ethereum?

Prețul pentru un Ethereum, în momentul în care scriem aceste fraze este de $3.052, dar ca orice altă monedă, prețul de început a fost mult mai mic. Dar pentru că a avut utilitate și este o monedă care semnifică siguranță, ETH a pornit cu un preț aproximativ de $150.

Folosește codul S7AFRUQH sau apasă pe butonul de mai jos sau scanează codul QR pentru a te inregistra, vei primi 5% reducere la fiecare tranzacție:

Concluzie

Este important să investești pentru ca banii tăi să nu se devalorizeze și este cu atât mai important să fii foarte informat înainte de a investi în orice monedă sau proiect. ETH este o investiție sigură, dar nu îți vom spune niciodată să îți pui banii acolo pentru că piața de crypto încă este foarte nesigură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.