CreditPrime oferă un împrumut rapid și ușor accesibil

1
796

Atunci când ai nevoie de bani urgent, contactarea unei bănci nu este, întotdeauna, cea mai eficientă modalitate de a rezolva problema. Durează câteva zile să adunați informații și să vorbiți cu angajații și nu aveți nicio garanție că vi se va aproba cererea. În plus, dacă aveți nevoie de o sumă relativ mică, băncile nici măcar nu au acest tip de împrumuturi în ofertă.

Astăzi, cetățenii români au o soluție alternativă – împrumuturi de la organizații nebancare cu termeni simpli și ușor de înțeles. Unul dintre liderii de pe piață este CreditPrime. Puteți afla mai jos care sunt avantajele acestui serviciu, în ce condiții se acordă creditele și de ce merită să aveți încredere în această companie.

Împrumut online, oferit chiar astăzi

Creditarea bancară nu este deloc rapidă și, în același timp, nici cea mai convenabilă opțiune pentru obținerea unui sprijin financiar la nevoie. Băncile au un protocol standard de acordare a creditelor, care este respectat în toate sucursalele.

I se cere clientului un dosar detaliat cu documente, care să confirme solvabilitatea, stabilitatea venitului încasat și istoricul său de credit pozitiv. În același timp, banii sunt acordați doar pentru anumite scopuri. În momentul depunerii cererii, clientul nu are nicio certitudine că cererea sa va fi acceptată.

Din acest motiv, clienții au început să caute surse alternative de împrumuturi. În ultimii ani, sectorul creditării nebancare s-a dezvoltat mult în România. Unul dintre jucătorii importanți de pe piață este compania CreditPrime, prin care puteți obține rapid și ușor un împrumut pentru orice nevoie, acesta fiind destinat tuturor categoriilor de cetățeni. Compania își oferă serviciile online, efectuând transferuri instant către cardurile Visa și MasterCard.

Împrumuturile online au multe avantaje:

 • împrumutul se eliberează de la distanță – nu trebuie să plecați de acasă pentru a vă rezolva problemele financiare;
 • orice dispozitiv cu acces la Internet poate fi folosit pentru trimiterea unei cereri;
 • banii sunt transferați pe card imediat după aprobarea din partea departamentului de analiză;
 • dacă vă este mai comod, puteți obține banii numerar;
 • serviciile sunt disponibile pentru întreaga populație;
 • împrumuturile sunt acordate pentru orice scop – nu este necesară raportarea cheltuielilor;
 • nu este nevoie de garanții și co-împrumutați;
 • condiții simple de înregistrare și rambursare a datoriilor.

Cu toate acestea, pentru securitatea financiară și informațională a persoanei căreia i se acordă împrumutul, trebuie să lucrați doar cu organizații de încredere, care funcționează în temeiul legii și acreditate de Banca Națională a României.

Persoanele cărora li se acordă împrumutul sunt verificate de un sistem automat de punctaj, care ia o decizie privind cererea, în doar câteva minute. Din acest motiv, erorile datorate factorului uman sunt excluse.

Scurtă prezentare a companiei CreditPrime

Serviciul CreditPrime este o platformă online modernă, disponibilă pe toate dispozitivele cu acces la Internet. Produsul principal al companiei este o linie de credit de tip revolving, care este disponibilă pentru utilizatori imediat după crearea unui cont și verificarea documentelor.

Fiecare client CreditPrime are un disponibil în cont, în limita a 10.000 lei. Suma poate fi mai mică în funcție de nivelul veniturilor utilizatorului și de alte motive obiective. Clientul trimite o cerere, primește banii pe card, folosește fondurile împrumutate și le returnează înainte de scadență.

Oferta specială CreditPrime este dobândă 0% în primele 30 de zile de împrumut, cu condiția rambursării la timp a plății minime. De această facilitate se pot bucura toți clienții care solicită un împrumut pentru prima dată.

Unul dintre principiile de bază după care funcționează compania este o abordare responsabilă a împrumuturilor acordate Pentru fiecare client se fac propuneri individuale de sume, întrucât împrumuturile nu ar trebui să devină o povară financiară greu de gestionat . În cazul în care veniturile persoanei căreia i se acordă împrumutul nu permit acordarea creditului maxim de 10.000 lei, limita se reduce la valoarea optimă pentru aplicant.

Numeroasele recenzii pozitive ale clienților de pe rețelele sociale,forumuri și site-uri specializate arată popularitatea serviciului și faptul că toate condițiile declarate sunt în concordanță cu practica. Transparența și onestitatea față de client sunt principalele valori ale companiei. Se urmărește dezvoltarea unei relații cu clientul bazată pe încredere reciprocă.

Beneficiile CreditPrime și condițiile pentru obținerea unui împrumut

Principalele avantaje competitive ale platformei sunt rapiditatea, confortul și profesionalismul serviciilor oferite. O linie de credit îi permite clientului să-și gestioneze singur nevoile financiare și să solicite un împrumut exact pentru suma de care are nevoie.

Principalele avantaje ale serviciului, ce reies chiar din recenziile oferite de clienții CreditPrime sunt:

 • transfer instant al banilor pe card sau retragere de numerar de la ghișeele BCR (este necesar doar actul de identitate);
 • oferirea unui răspuns rapid privind solicitarea împrumutului – crearea cererii durează câteva minute pentru utilizatorii înregistrați;
 • zero comision pentru primele 30 de zile pentru clienții noi;
 • posibilitatea de a lua împrumuturi mici înainte de salariu;
 • funcționare online 24/7;
 • serviciu de asistență profesionist – angajați competenți și politicoși care rezolvă problemele rapid și avantajos pentru client;
 • evaluarea la Biroul de Credit a persoanei care solicită împrumutul nu este un factor decisiv;
 • un serviciu ce utilizează o înaltă tehnologie, cu opțiuni interactive, disponibil nu doar pe desktop, ci și pe toate dispozitivele moderne – laptopuri, tablete, dispozitive smartphone;
 • software de mare viteză pentru telefoane;
 • toate informațiile despre împrumuturile existente sunt disponibile în contul personal al persoanei căreia i se acordă împrumutul.

Împrumuturile sunt disponibile tuturor cetățenilor români cu vârsta cuprinsă între 22 și 70 de ani, care au un venit stabil, suficient pentru rambursarea creditului. Statutul social, locul de muncă, naționalitatea, locul de reședință nu contează.

Procedura pentru primirea fondurilor este simplă:

 1. Clientul depune o cerere online pentru un împrumut indicând suma.
 2. Confirmă identitatea (trimite datele cărții de identitate), confirmă solvabilitatea. Dacă datele utilizatorului sunt înregistrate la ANAF, nu este necesară trimiterea declarațiilor de venit.
 3. În momentul în care clientul este de acord cu termenii împrumutului, trimite confirmarea.
 4. Suma necesară este creditată pe cardul specificat.

Dacă utilizatorul întâmpină dificultăți, este suficient să apeleze serviciul de asistență sau să ceară să fie apelat prin intermediul site-ului. Experții vor oferi explicații detaliate și competente cu privire la toate problemele.

Acordarea premiului internațional GBO

Nivelul ridicat al serviciilor CreditPrime este confirmat nu numai de recenziile clienților, ci și de premiile câștigate. Recent, compania a primit premiul GBO pentru contribuția sa la dezvoltarea și promovarea produselor financiare inovatoare. Compania a fost recunoscută internațional ca platforma de împrumuturi digitale pentru cetățeni cu cea mai rapidă creștere.

Disponibilitatea serviciilor, comoditatea și cererea pentru serviciu i-au permis să-și extindă activitățile în cel mai scurt timp posibil, acum produsele companiei fiind disponibile online în toată România. CreditPrime continuă să-și îmbunătățească produsele, concentrându-se pe nevoile clienților și pe tendințele digitale actuale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.