Unde în Moldova se poate obține un credit în condiții avantajoase

0
516

Uneori se întâmplă să ai nevoie de bani urgent – https://creditprime.md/credit-online-urgent/. Îți este jenant să te adresezi la persoane apropiate pentru un împrumut, și, în astfel de situații un credit îți poate rezolva situația. Pentru a obține un suport financiar, clienții deseori apelează la bănci, întrucât, toată lumea s-a obișnuit cu ideea că creditarea bancară este comodă și sigură. Dar, lucrurile stau altfel.

Instituțiile bancare oferă credite foarte selectiv. Anterior acordării unui credit, debitorul este verificat în toate bazele de date, analizând atent istoricul creditar al acestuia. Acest proces este unul de durată și nimeni nu oferă garanție că creditul va fi aprobat. Iar timpul prețios trece. Clienților problematici le este refuzată cererea de credit sau este acordat creditul în condiții foarte stricte:

  • la o dobândă înaltă;
  • pe un termen scurt;
  • poate fi solicitată o persoană garant;
  • se aprobă o sumă mică.

În rezultat, veți obține un credit scump și total incomod. Iar, la final, veți plăti mai mulți bani decât ați luat. Acum, încrederea din ce în ce mai mare o câștigă organizațiile de microfinanțare. Puteți beneficia de un credit bun în condiții avantajoase de la organizații de microfinanțare. Oricine poate apela la OCN Credit Prime pentru a obține o asistență financiară.

Cum Credit Prime vă susține financiar?

Încă mai doriți să apelați la bancă? Să știți că va trebui să așteptați aprobarea unui credit bun, care poate fi refuzat până la urmă. Însă, există soluție alternativă – organizația de creditare nebancară Credit Prime – https://creditprime.md/credite-nebancare/.

Puteți beneficia de un credit bun în regim online. Luați banii oricând fără să așteptați ziua lucrătoare. Suportul financiar este oferit cu respectarea următoarelor condiții:

  • suma minimă – 5 mii MDL, maximă – 50 mii MDL;
  • perioada de creditare – până la 5 ani;
  • fără plata dobânzii pentru primul credit.

Toți clienții pot obține un credit. De credit bun pot beneficia diverse categorii de clienți – studenți, pensionari, șomeri și cei cu istoric creditar problematic. Creditul poate fi rambursat parțial și există posibilitatea de prolongare a acestuia.

La aplicare, alegeți programul credit bun. Credit Prime oferă linia de credit VIS și împrumutul propriu-zis. Cererea de credit se perfectează prin intermediul site-ului. Se solicită un set minim de acte – un buletin și un cod de identificare a contribuabilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.