Top 20 cele mai bune seriale pe HBO Go în 2021

1
1837
Top 20 cele mai bune seriale pe HBO Go în 2020

Ce poate fi mai relaxant decât o seară în care te instalezi comod pe canapea și urmărești un film bun? Iți spunem noi: o seară de binging, binge-watching sau mai pe românește, un maraton de seriale online.

Popcorn sau gustările preferate: bifat! Canapea confortabilă: bifat! Acum nu mai rămâne decât să alegi serialul.

Nu știi ce să alegi? Venim imediat în ajutorul tău.

Deși în clasamentul platformelor de streaming online, lider de piață rămâne în continuare Netflix, iată că HBO GO vine tare din urmă. Cu o selecție de peste 800 de filme și 250 de seriale în prezent, HBO GO adaugă noi titluri constant.

Ai de unde alege, dar noi ne-am gândit să simplificăm procesul de decizie pentru tine. Așadar, am creat un top al serialelor HBO GO în 2021.

Pornind chiar de la colecția cu cele mai bune seriale în 2021 pusă la dispoziție de HBO GO pe pagina lor, am stabilit un clasament în funcție de media notelor obținute de fiecare producție pe HBO GO și IMDb. 

Cuprins:

Cernobîl

Cernobil

Bazat pe o întâmplare reală, serialul dezvăluie detaliile tragediei provocate de accidentul nuclear de la Cernobîl în aprilie 1986.

Compus din 5 episoade, „Cernobîl” a debutat anul trecut, în 2019 și a primit Globul de Aur pentru cea mai bună mini-serie/ lungmetraj TV.

Camarazi de război (Band of Brothers)

Band of Brothers

Inspirat de bestsellerul lui Stephen E. Ambrose cu același nume, „Camarazi de război” redă experiențele cutremurătoare trăite de Compania Easy din Regimentul 506 al diviziei aeriene 101 S.U.A. din 1942 până la finalul celui de-al doilea război mondial.

Serialul este împărțit în 10 episoade.

Urzeala tronurilor (Game of Thrones)

Game of Thrones

Daca nu cumva l-ați și vizionat deja, este imposibil să nu fi auzit măcar de acest titlu. Bazat pe romanele fantasy scrise de George R.R.Martin, faimosul serial „Urzeala tronurilor” împletește cu măiestrie concepte precum trădarea și noblețea într-un cadru mitic. Acțiunea serialului fantasy se petrece pe două continente fictive: Westeros și Essos. 8 Sezoane sunt deja disponibile pe platforma HBO GO.

Marile minciuni nevinovate (Big Little Lies)

Încă un serial bazat pe un bestseller, de data aceasta fiind vorba despre romanul lui Liane Moriarty. Cu nume mari precum Reese Witherspoon, Nicole Kidman și Shailene Woodley în rolurile principale, „Marile minciuni nevinovate” prezintă viețile a trei femei, vieți pline de secrete, gelozii și rivalități care culminează cu o investigație pentru crimă. Serialul a fost atât de apreciat încât s-a filmat și un al doilea sezon din a cărui distribuție principală face parte și Meryl Streep.

Povestea slujitoarei (The Handmaid’s Tale)

The Handmaid's Tale

Serialul de succes bazat pe romanul lui Margaret Atwood prezintă în 3 sezoane povestea sumbră a unei femei prinse într-un univers distopic în care drepturile femeilor au devenit inexistente, iar singurul lor scop ar trebui să fie acela de a procrea.

Euforia (Euphoria)

Euphoria

Având-o în rol principal pe Zendaya Maree Stoermer Coleman, actriță și cântăreață, serialul expune într-un sezon viețile zbuciumate ale unor elevi de liceu în plină maturizare. Printre insecurități, dependențe și traume, se pare că își fac locul și sentimente de dragoste și prietenie.

Westworld

Westworld

Acțiunea serialului SF se petrece într-un parc de distracții avangardist în care androizii sunt gazde. Aceste creaturi artificiale sunt concepute pentru a interacționa cu vizitatorii, dar încep să funcționeze defectuos și totul escaladează rapid într-o revoltă. Serialul este inspirat din thrillerul cu același nume scris şi regizat de scriitorul și regizorul de film și televiziune Michael Crichton în anul 1973.

Zero Zero Zero

Zero Zero Zero

Cu Gabriel Bryne în rolul unui transportator de cocaină, serialul abordează subiecte precum traficul de droguri, crima organizată și luptele de putere dintre marile grupuri de infractori. La baza serialului stă romanul omonim scris de Roberto Saviano.

Invazia Zombi (The Walking Dead)

The Walking Dead

Având 10 sezoane disponibile în momentul de față pe platforma de streaming online HBO GO, serialul prezintă în prim-plan un grup de supraviețuitori ai unei epidemii care i-a transformat pe cei mai mulți oameni în zombi.

Împreună pornesc într-o aventură în căutarea unui adăpost sigur, grupul avându-l ca lider pe fostul polițist Rick Grimes.

Obsesia Evei (Killing Eve)

Jodie Comer și Sandra Oh sunt Villanelle și Eve, două femei aparent extrem de diferite din toate punctele de vedere. Villanelle este o asasină plătită, atrăgătoare și excentrică, în timp ce Eve este agent MI6, dar monotonia muncii într-un birou nu o multumește și se visează spion. Investigând o serie de crime care i-au trezit interesul, Eve începe să dezvolte o obsesie pentru exuberanta Villanelle, însă nu durează mult până devin obsedate una de cealaltă. Serialul este bazat pe romanele lui Luke Jennings, „Codename Villanelle”.

Teoria Big Bang (The Big Bang Theory)

Cu 12 sezoane în spate și 10 premii Emmy câștigate, serialul de comedie „Teoria Big Bang” surprinde situațiile comice care se creează odată cu interacțiunea dintre doi tocilari, colegi de cameră, și blonda seducătoare de vizavi. Personajele principale sunt fizicienii Leonard Hofstadter și Sheldon Cooper,  Penny, frumoasa chelneriță și vedetă aspirantă, dar și Howard Wolowitz și Rajesh Koothrappali, prietenii și colegii de serviciu ai celor doi.

Interesul general pe care l-a prezentat geniul fizician Sheldon Cooper, personaj jucat de Jim Parsons, a dus la crearea unui prequel bazat pe viața personajului în copilărie, numit „Tânărul Sheldon”/ „Young Sheldon”, producție pe care de asemenea o găsiți pe HBO GO.

Noul Papă (The New Pope)

Mini-seria de 9 episoade cu Jude Law în rolul lui Pius al XIII-lea și cu John Malkovich jucând rolul noului papă, este o continuare a serialului din 2016 „Tânărul Papa”/ „The Young Pope”.

Se pare că viața tânărului papă este în pericol, acesta este în comă iar pe tronul papal este ales aristocratul englez Sir John Brannox care va deveni Ioan Paul al III-lea. Lucrurile par să intre pe făgașul normal, dar nimic nu e ceea ce pare.

Serialul este regizat de către faimosul regizor și scenarist italian, Paolo Sorrentino.

Haita (The Pack)

Are loc un atentat cu bombă în urma căruia toți ofițerii de frontieră din munții Bieszczady, cu excepția unuia, sunt uciși. Căpitanul Rebrow, supraviețuitorul, împreună cu comandanții sai sunt hotărâți să descopere adevărul din spatele atacului. Cele 3 sezoane sunt disponibile pe HBO GO.

Ecaterina (The Great)

Drama satirică amuzantă și captivantă „Ecaterina” este centrată în jurul Ecaterinei cea Mare, surprinzând într-un mod cât se poate de original drumul ei anti-istoric către domnie în Rusia secolului al XVIII-lea și totodată căsnicia aranjată și relația fulminantă cu soțul ei Petru, împăratul Rusiei. Actriţa britanică Helen Mirren este protagonista mini-seriei.

Străinul (Outsider)

Serialul adaptat după romanul cu același nume scris de Stephen King se concentrează pe investigația unei crime macabre a unui băiat de 11 ani dintr-un mic orășel din statul Georgia, SUA. Dacă în primele episoade asistăm la ceea ce pare a fi o investigație cât se poate de clasică a unei crime, serialul deschide ulterior porțile către o nouă lume, o lume a paranormalului. Din distribuție fac parte Yul Vazquez, Jason Bateman, Jeremy Bobb și Cynthia Erivo.

De la început (The Undoing)

Thrillerul psihologic o prezintă pe Grace Fraser, de meserie psiholog, aparent trăind o viață perfectă alături de soțul său, medic oncolog pediatru și de fiul lor pasionat de vioară. O crimă îngrozitoare zdruncină din temelii stabilitatea acestei familii, scoțând la iveală tot mai multe detalii copleșitoare. Rămâne să aflăm dacă această tragedie îi va uni sau îi va separa.

Mini-seria este o ecranizare a cărții „You Should Have Known Better” scrisă de Jean Hanff Korelitz și îi are ca protagoniști pe Nicole Kidman, Hugh Grant, Noah Jupe, Matilda De Angelis și Donald Sutherland.

Tânărul Sheldon (Young Sheldon)

După cum am menționat mai sus, acest serial este un prequel al producției de mare succes „Teoria Big Bang” și este centrat bineînțeles pe viața lui Sheldon Cooper în vârstă de nouă ani.  Tânărul Sheldon merge la liceu și face eforturi să se integreze, iar prietenii și familia lui se străduiesc să facă față capacităților sale intelectuale.

Iain Armitage joacă rolul lui Sheldon în serialul regizat de Howard Deutch, Mark Cendrowski și Michael Zinberg. Pe parcursul serialului, Jim Parsons se face auzit ca voce a adultului Sheldon Cooper, amintindu-și propria copilărie.

Crescuți de lupi (Raised by Wolves)

Serialul SF, avându-l ca producător executiv și regizor al primelor episoade pe legendarul Ridley Scott, își concentrează atenția pe doi androizi: Mama și Tata. Cei doi au fost reprogramați cu scopul de a crește copii umani pe o planetă virgină, într-o colonie de oameni care este în plin progres. Cu toate acestea, se pare că este pe cale să fie ruinată de un război religios, conflictul este însă atât extern, cât și intern. Cele zece episoade din primul sezon sunt disponibile pe HBO GO.

Materiile întunecate (His Dark Materials)

Lyra, interpretată de Dafne Keen, este o orfană dintr-o lume paralelă care își caută prietenul dispărut. Ajunge să descopere o serie de răpiri care o conduc către descoperirea unei substanțe bizare și i se deschid astfel porțile către alte lumi.

Drama fantezistă este bazată pe trilogia de nuvele fantastice ale lui Philip Pullman.

Love Life

Anna Kendrick, care este și producător executiv al serialului, joacă rolul lui Darby Carter, o tânără din New York, mereu în căutarea iubirii. În fiecare episod din primul sezon, Darby are parte de o cavalcadă de sentimente, inclusiv de dezamăgiri și despărțiri, dar toți cei care îi trezesc aceste trăiri, în final își pun amprenta pe evoluția sa.

Pe HBO GO se pot vizualiza toate cele 10 episoade ale primului sezon. Serialul în regia lui Stephanie Laing și Sam Boyd a fost reînnoit pentru un al doilea sezon.

Sursa: hbogo.ro | imdb.com

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.