Acasă Divertisment Crypto Games – Jocuri cu Cryptomonede, Multiverse și Cum Faci Bani din...

Crypto Games – Jocuri cu Cryptomonede, Multiverse și Cum Faci Bani din Jocuri?

0
1108
Crypto Games - Jocuri cu Cryptomonede, Multiverse și Cum Faci Bani din Jocuri?

A venit timpul să deschidem și noi porțile către noile trenduri tehnologice și de divertisment ale anului 2022. Crypto games sau jocurile din care în sfârșit vei putea cu adevărat să faci bani. De la pasiunea pentru gaming și orele de joacă până la o afacere în care nu trebuie decât să te joci, blockchain-ul și multiverse-ul care sunt într-o continuă creștere ne-au adus și jocuri pe bază de crypto.

Avem pentru tine câteva explicații despre cum se câștigă bani din Crypto mobile / browser games, ce tipuri de jocuri sunt și cum poți să generezi venituri mai mari decât un angajat cu salariu mediu.

Ce sunt crypto games?

La fel ca orice alt joc, și crypto games sunt tot jocuri de toate tipurile unde activitatea se învârte în jurul unui currency. Fortnite și Starcraft nu au foarte multe lucru în comun, dar în ambele vei putea să te folosești de o monedă sau un currency pentru a primi beneficii, pentru a deveni mai puternic și pentru a avansa în joc. De exemplu, în Skyrim pentru fiecare monstru ucis sau misiune completată primeai Septim sau Gold (în alte jocuri), în crypto games vei fi recompensat cu monede virtuale, aka cryptocurrencies.

Crypto games au început să fie din ce în ce mai multe atât ca număr, iar anul 2022 pare să fie plin de știri despre oameni care au generat poate chiar sute de mii de euro din astfel de jocuri. Cu toate că unele dintre acestea sunt free crypto games, deocamdată, pentru a ajunge să câștigi cu adevărat sume consistente din aceste jocuri trebuie fie să faci o investiție inițială, fie să dedici foarte multe zile sau chiar săptămâni jocului.

Este legal să vinzi monede generate de jocuri?

Abia acum este legal să produci bani din jocuri. Până acum, dacă vorbim despre un joc precum World of Warcraft unde unii jucători au făcut o avere vânzând obiecte din joc pe bani reali, să vinzi lucruri digitale pentru Fiat era ceva ilegal. Evident, din punctul de vedere al producătorului jocului. Dacă erai depistat că ai vândut obiecte din joc pe bani reali, contul tău era penalizat sau chiar blocat permanent.

Dar jocurile crypto sunt bazate pe un principiu solid numit play to earn și sunt construite pe blockchain unde este practic imposibil să fii păcălit și să ascunzi vreo tranzacție. Play to earn crypto games sunt algoritmi scriși direct în tehnologia blockchain, iar toate monedele generate de aceste jocuri sunt monede reale. Ca să înțelegi mai bine, îți vom oferi câteva exemple de jocuri pe care noi le considerăm de un succes incredibil.

Crypto Games - Jocuri cu Cryptomonede, Multiverse și Cum Faci Bani din Jocuri?

Top Crypto Games:

Axie Infinity

Axie infinity este un joc despre care am auzit în urmă cu aproximativ 2 ani, iar despre dezvoltator știm lucruri de mai bine de 5 ani. Aceștia au avut un start în industria de crypto gaming cu mult timp înainte de a deveni populară. Axie Infinity este un joc care se poate juca și pe PC, dar și pe telefonul mobil. Jocul se bazează pe lupta dintre două echipe de personaje. Fiecare echipă este deținută de câte un jucător. Fiecare jucător are nevoie de minim 3 personaje pentru a se putea juca, iar asta înseamnă că Axie Infinity este un joc unde o investiție inițială este necesară.

Va trebui ca primele trei personaje ale tale să fie cumpărate de pe marketul jocului. Aceste personaje sub formă de animăluțe pot fi cumpărate de la alți jucători care au ajuns la un nivel în care pot chiar ei să le înmulțească, aceasta fiind una dintre metodele prin care poți face bani cu Axie Infinity. 

De fiecare dată când câștigi o luptă, vei fi recompensat cu SLP, o altă monedă care aparține jocului. Și pe aceasta o vei putea vinde pe exchange-uri precum Binance pentru a obține profit. Jocul este destul de complex, iar informații despre el vei găsi mult mai multe în limba engleză. 

Decentraland

Decentraland este un NFT game bazat pe achiziția de parcele sub formă de NFT-uri. În Decentraland poți practic să construiești orice îți dorești pe parcela ta, iar jucătorii care vor găsi o folosință construcției tale vor participa creând astfel profit. De exemplu, o parcelă din Decentraland are un cazino unde jucătorii pot participa la jocuri de noroc. Ceea ce este foarte cool este că din toate tranzacțiile efectuate în acel cazino, proprietarul parcelei primește un comision. 

Dacă 1 milion de jucători se joacă la cazino, imaginează-ți profiturile. Decentraland este și un joc unde anumite parcele au costat foarte mulți bani. Acestea puteau fi cumpărate sub formă de NFT de pe platforma OpenSea.

Concluzie

Crypto games sunt doar la început, iar în următorii 5 ani este probabil ca fiecare dintre noi să facă parte din acest Metaverse al tuturor entităților de tip crypto sau digital world. Stay tuned!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.