Cadouri de Crăciun pentru prietenul gambler

0
422
Cadouri de Crăciun pentru prietenul gambler

Cu pași repezi și siguri ne apropiem din nou de sărbătorile de iarnă, iar goana după cadouri începe în 3,2,1… Start! Nu, nu te panica, încă nu ai motive să crezi că ai rămas fără variante, așa că te încurajăm să începi prin a face lista celor cărora le vei cumpăra cadouri, să continui cu lucrurile care le plac și abia apoi să pornești la o sesiune de cumpărături. Ar fi mai avantajos pentru tine să rezervi o zi sau două exclusiv colindatului prin magazine, dar nu înainte de a stabili concret ce vei lua pentru fiecare. 

Cel mai important aspect de care să ții cont în alegerea unui dar este să te orientezi către diverse articole sau activități care sunt în temă cu ceea ce îi place lui sau ei, pentru a te asigura nu doar că ți-ai dat interesul, dar și că va fi ceva ce ii va folosi și este practic. Dacă vorbim despre o persoană pentru care cazinourile, ideea de gambling sau jocuri casino online gratis nu îi sunt străine, să știi că venim cu câteva sugestii în lista de mai jos. Ar trebui să fie destul de simplu să optezi pentru astfel de produse, pentru un prieten care joacă constant la pariuri – o să vezi că te poți “juca” și tu destul de mult cu tot ce înseamnă alegerile de aici, cât să fie și vorba de răsfăț și de ceva util. 

Talismane norocoase 

Poate că pentru asta va trebui să aloci ceva mai mult timp pentru a-ți da seama ce anume este mai potrivit, dar avem încredere și că opțiunile sunt cât se poate de ofertante și variate. Te încurajăm să optezi pentru o amuleta despre care în general se știe că ar aduce noroc (poate fi ceva simbolic precum un trifoi cu patru foi, o potcoavă, adică ceva general valabil) și să fie reprezentat ca o bijuterie, că să fie și de defilat cu.

O excursie la un cazino

Aici s-ar putea să fie ceva costuri mai ridicate pentru investiție, dar este cu siguranță ceva ce merită să iei în considerare, dacă este vorba despre o prietenie mai apropiată. Și cine spune că trebuie să fie ceva de care să poată beneficia doar el sau ea? Cu alte cuvinte, cumpără bilete de vacanță pentru un city-break unde să mergeți doar voi doi, într-o locație unde jocurile de noroc sunt la ele acasă și planifică și ieșiri, în fiecare seară, la cele mai cunoscute localuri.

Cărți… multe cărți

Exista o varietate de cărți dedicate activităților de pariuri, din care se pot învață și mai multe lucruri gata să fie aplicate ca strategii. Poate că nu are timp sa răsfoiască biblioteca online în căutare de materiale dedicate, de asta credem că una sau mai multe cărți unde se învață diverse trucuri sau se povestesc experiențe de joc ar putea fi nu doar utile, ci s-ar și dovedi eficiente în experiența sa de parior, pentru că ar putea aplica niște lucruri care i s-ar dovedi de bun augur. Biografiile unor persoane din domeniu, care l-au inspirat, s-ar putea dovedi la fel de apreciate.

O seară de filme

În aceeași notă, dacă preferi, poți opta și pentru achiziționarea unor filme sau vizionarea unora în streaming, împreună. Dar cadoul nu se restrânge doar la asta, căci dacă bugetul este unul redus, poți planifică să petreceți o seară împreună, una în care să vă uitați la filme dedicate pariurilor, să asiguri tu mâncarea și băutură și să se poarte multe discuții pe tema a tot ce presupune gamblingul. Faptul că îi vei acorda timp pentru pasiunea care îl face atât de fericit este din start un cadou minunat!

Produse personalizate

Aici nu trebuia să fie ceva foarte serios, căci în principiu produsele personalizate au fost gândite să fie și amuzante. Și ca să păstrezi atmosfera sărbătorilor de iarnă, te poți orienta către o combinație de imagini și mesaje care povestesc despre pariuri și Crăciun, într-o notă cât se poate de distractivă – poate fi vorba despre un mesaj, o imagine, personaje, nu prea există limitări aici. Dar o pereche de sosește sau una de pijamale,  niște jetoane cu ceva amuzant inscripționat și care să distreze este cu siguranță ceva de luat în considerare.

Un abonament preplătit 

Acum, aici va trebui să faci un research mai discret, căci vă trebuie să știi unde anume face el sau ea pariurile, dacă are deja acces la tot ce îi facilitează asta și ce buget presupune. În principiu vorbim despre a plăti în avans abonamentul pentru o televiziune, un site sau un serviciu de streaming care difuzează tot ce ține de emisiuni sportive, ca să rămână mereu ancorat la evenimentele din domeniu – un portal de știri sau ar trebui să fie suficient,

Un gift card

Foarte multe cazinouri online oferă posibilitatea de a achiziționa un card cadou, pe care să-l încarci cu o anumită sumă și care apoi să poată fi folosită în funcție de nevoie de persoana căreia i se adresează. Ni se pare un gest care alimentează tot ce înseamnă sărbătorile de iarnă, ideea de a dărui, dar și ceva practic, pentru că pariorul va avea buget de alocat în pasiunea sa, pe care să-i administreze așa cum știe mai bine!

Concluzie

Sărbătorile de iarnă sunt doar la o lună distanță și cu siguranță că nu se lasă amânate, că magazinele, atât cele online cât și cele fizice, sunt deja pregătite cu tot ce înseamnă atmosferă de sărbători. Cu siguranță că foarte multe dintre cele enunțate de noi aici sunt cadouri accesibile, care fie nu sunt costisitoare, fie sunt deja disponibile pentru comenzi. 

S-ar putea ca acel prieten al tău, pasionat de jocuri de noroc și de pariuri, să aibă niște preferințe diferite față de cele enumerate de noi, dar cu siguranță că am optat pentru daruri care să îi fie de folos și care să-i alimenteze din elanul acesta nebun pentru o slăbiciune care îl face fericit. Tu ce ai adăuga pe lista noastră?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.