5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Web Hosting

0
653
5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Web Hosting

Astăzi găzduirea web este o industrie destul de mare și dezvoltată, majoritatea site-urilor având anunțuri și link-uri de afiliere pentru o companie de hosting sau alta. În acest sens, echipa MegaHost îți prezintă mai jos 5 lucruri esențiale pe care trebuie să le știi despre web hosting!

1. Evaluările de aprobare ale utilizatorilor

Cel mai adesea, în cazul în care proprietarii de site-uri care folosesc un serviciu sunt nemulțumiți, acest lucru înseamnă că ceva nu merge bine. Și tocmai pentru că anunțurile unei companii sunt peste tot pe internet, asta nu înseamnă că au mulțumit toți utilizatorii. Dimpotrivă, dacă pleacă utilizatorii actuali, atunci compania are nevoie de mai multe anunțuri pentru a găsi clienți cu care să le înlocuiască.

Înainte de a apela la găzduirea site-ului la o anumită companie, analizează numărul de recenzii favorabile și nefavorabile. În acest fel îți vei da seama ușor în cine să ai încredere!

2. Fiecare legătură este un link afiliat

Unele companii de găzduire web se concentrează pe alte tehnici de marketing, apar astfel rar, chiar și pe site-urile de comparație. Pentru că nu există nici un stimulent pentru a le lista.

3. Alte site-uri împart cu tine adresa IP

Ești uimit, nu-i așa? Cu siguranță cunoști că fiecare site are o adresă IP. Ceea ce gazda ta nu îți va spune e că îți partajezi adresa IP cu până la o sută de alte site-uri. Unele dintre acestea pot fi site-uri cu valori opuse față de ale tale, sau site-uri concurente. Dacă vrei o adresă IP numai a ta, trebuie să plătești suplimentar pentru a avea una.

4. Vei avea nevoie de asistență tehnică

Accesul la personalul de sprijin fiabil 24 de ore din 24/7 este crucial pentru reducerea nivelului de stres și buna funcționare a site-ului tău. În mod ideal, vrei să te bucuri de serviciile unei echipe de asistență locală, care îți e disponibilă nu doar în timpul orelor de lucru obișnuite.

5. Trebuie să ai certificate SSL

Unele servicii de găzduire includ un serviciu SSL de bază gratuit, ceea ce înseamnă că site-ul tău va aveahttps: //și va fi marcat ca fiind sigur în browsere. Gratuit sau nu, cert e că e neapărat necesar să deții un certificat SSL pentru a asigura protecția site-ului tău.  

Ai nevoie de un hosting web România calitativ și la un preț avantajos? MegaHost te ajută cu toate informațiile necesare și îți pune la dispoziție servicii de vps hostingînregistrare domenii, precum și certificate SSL de toate tipurile! Nu ezita să contactezi echipa de asistență pentru a face cea mai bună alegere pentru afacerea ta în mediul online!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.